Endelig kan vi snart begynne å ta i mot pasienter igjen! Dette er gode nyheter😊

Siden vi er forskjellige faggrupper på klinikken, er det litt ulike regler fra myndighetene, så merk dere følgende:

Kiropraktor Vibeke Larsen har mulighet til å ta i mot akutte pasienter uken etter påske, dvs. fra 14/4. Dette er dårlige pasienter som f.eks. hindres i å gå på jobb. Her må ganske strenge smittevernsregler følges, så ring på forhånd! Fra 20/4 åpner kiropraktorer opp som «normalt», men fortsatt med forhåndsregler mot smitte.

Mandag 27/4 åpner klinikken opp som normalt! Da er alle tilbake på jobb😊

Vi ønsker å kunne tilby time til alle som ønsker, og prioriterer de som har mistet timen sin ila. den stengte perioden. Ring/sms så hjelper vi deg. Du finner telefonnr. våre under «kontakt» her på hjemmesiden.

For fortsatt å kunne beskytte oss selv og andre i denne sårbare startfasen, er det viktig at dere ringer oss før dere kommer til klinikken, og følger myndighetenes anbefalinger om avstand, håndhygiene og karantene.

Velkommen tilbake! Vi gleder oss til å jobbe igjen!!