LØRDAG 4. november arrangerer vi jentene på Gressvikklinikken en dag full av morsomme og nyttige aktiviteter. Det blir inspirerende og lærerike foredrag, treningsgrupper med muskelterapaut Siw og fysioterapaut Ida, yoga med studio Shanti, smaksprøver på smoothies og sunn snop fra vår ernæringsfysiolog, og deilig lunsjsalat. Vi lover også fine goodiebags til alle deltakerne som deltar på hele dagen.

Kom og bli med på Gressvikklinikkdagen! En spennende, lærerik, sosial og aktiv dag, åpen for alle!

DSC01920

GRESSVIKKLINIKKDAGEN

Dagen sparkes i gang kl.11 på klinikken og avsluttes ca kl.16. Alle aktiviteter vil være i nærheten av klinikken. Vi håper på stappfull klinikk. Anbefales å være tidlig ute for å sikre deg plass! Du melder deg på ved å Vippse 100 kr i påmeldingsavgift til Vibeke Larsen: 48 17 94 85

PROGRAM:
11:00 

Foredrag og smaksprøver med ernæringsfysiolog Linn Hansen
Linn lærer oss litt om hvordan maten påvirker tarmen og helsa vår, og hvilke valg som er smarte å ta for å få en sprudlende glad kropp! Bli inspirert til å ta sunnere valg i hverdagen og få smake på deilige smaksprøver.

12:00
Treningsgruppe med muskelterapeut Siw E. Martinsen og fysioterapeut Ida M. Thoresen
Siw og Ida tar oss med ut og får kroppen i gang! Det blir en morsom økt som passer for alle. Balanse, uttøying og bevegelighet vil være i fokus.

 13:00
Lunsj
Det vil bli servert en nydelig kyllingsalat på klinikken.

 13:45
Foredrag med NLP coach Nina Ødegård, tema stress og helse
Stress kan over tid være en ødeleggende faktor for både trivsel og god helse. Nina forteller oss hvordan vi bedre kan være bevisst vår egen livssituasjon, og hvilke grep vi selv kan ta for å forbedre den. Nina er opprinnelig sykepleier, og har tatt etterutdanning til å bli NLP coach.

15:00
Yoga med Studio Shanti. En rolig og deilig yogatime som fokuserer bl.a. på pust og smidighet. Passer for alle.

15:45
Avslutning med goodiebags

 

Følg med på facebook for mer informasjon!

 

DSC01936