Mitt navn er Nina Ødegård og er utdannet Core NLP Coach hos Ethos Communication i Halden. Fra 2. mai starter jeg opp som Coach ved Gressvikklinikken.
1480542_1729816547300833_4109071180977353642_n[1]
Føler du deg stresset, utbrent og sliter med å finne en god balanse i livet?
Har du smerter i kroppen relatert til negativt stress?
Opplever du at fortiden begrenser deg i dine valgmuligheter?
Har du et negativt selvbilde? En følelse av konstant dårlig samvittighet?
Har du angst eller er du plaget med nedstemthet?
Mangler du motivasjon og ønsker endring?
Søker du personlig utvikling?
Kjenner du deg igjen i noen av utfordringene over, så er coaching absolutt noe for deg. Som Core NLP Coach ønsker jeg å bidra til at mennesker får det livet de ønsker og ikke minst fortjener. Det handler om å oppnå en større bevissthet rundt egen livssituasjon, for nettopp å kunne ta bedre valg for seg selv.
Jeg er i utgangspunktet sykepleier og har i flere år jobbet med å veilede mennesker i krise. Særskilt har dette gitt meg en forståelse for hvordan stresspåkjenninger over tid kan gi helseutfordringer, både fysisk og psykisk. Jeg er i mitt arbeid opptatt av klientens helhetlige helsesituasjon. Tidligere arbeidserfaring fra bl.a. arbeidsrettet rehabilitering, har gitt meg en forståelse for at samarbeid mellom faggrupper er helt nødvendig for å kunne bistå mennesker til bedre helse og for å få til varige endringer.
NLP står for neuro lingvistisk programmering og benyttes som kraftfulle teknikker i en coachingprosess, for å skape endringer i fastlåste tankemønstre og atferd.
Ta kontakt på telefon 97 76 29 36 for en uforpliktende prat eller du kan nå meg på epost: ninaodeg@gmail.com. Ser frem imot å høre fra akkurat DEG!